admin on July 8, 2022

Δικηγόροι Ίντερνετ-Υπηρεσίες

υπηρεσίες

fotis grontas logo 1

Fotis Grontas & Associates

London | Athens | Thessaloniki

Διαθέτουμε ένα ευρύτατο δίκτυο κορυφαίων μόνιμων συνεργατών σε πανελλήνιο επίπεδο: έγκριτους νομικούς, οικονομικούς εγκληματολόγους, ειδικούς ψηφιακής εγκληματολογίας (Digital Forensics). Εγγυόμαστε Ακεραιότητα, Σαφήνεια, Αποτελεσματικότητα, και πραγματικά προσιτά κόστη.

Ηλεκτρονική Απάτη

Digital Forensics-Αναλαμβάνουμε την διαλεύκανση Ηλεκτρονικής Απάτης  Ελληνικής και Διεθνούς, με τεράστια εμπειρία και επιτυχών επιλύσεων στο ενεργητικό μας – με πλήρη επιστροφή χρημάτων στα θύματα πριν αναλάβει η δικαιοσύνη.

.

.

Κρυπτονομίσματα & Επενδυτικές Απάτες

Μια πολύ συχνή μέθοδος απάτης είναι να σας πείσουν να “επενδύσετε” σε κρυπτονομίσματα, χρησιμοποιώντας εικονικές εταιρείες με έδρα συνήθως την Λιθουανία και την Ρουμανία.

Οι απατεώνες είναι εξαιρετικά ικανοί στο να σας πείσουν και να προσδώσουν εικόνα νομιμότητας παντού, από την επαγγελματικά στημένη ιστοσελίδα τους, μέχρι τις αποδείξεις είσπραξης και τις ενημερώσεις των κερδών σας που σας αποστέλλουν.

Μέχρις ότου αντιληφθείτε πως ούτε “κέρδη” υπάρχουν ούτε τα χρήματά σας θα λάβετε πίσω, θα έχουν περάσει μήνες.

Με την παραμικρή υποψία, μην διστάσετε ούτε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας, οι εμπειρότατοι ερευνητές μας θα τους εντοπίσουν και θα προβούμε άμεσα σε ενέργειες ώστε να επιστραφούν εξ΄ολοκλήρου τα χρήματά σας.

Cyber bulling και συκοφαντική δυσφήμιση

Ακόμη μια σύγχρονη μάστιγα που πρέπει να αντιμετωπιστεί εκ θεμελίων, είτε μεταξύ χρηστών, είτε και μεταξύ εμπορικών ανταγωνιστών (δυστυχώς συμβαίνει και αυτό).

Οι εκφοβιστές και οι εκβιαστές βασίζονται ΜΟΝΟ σε ένα πράγμα: στον φόβο σας, που θα σας εμποδίσει να τους καταγγείλετε.

Μην περιμένετε ούτε δεπτερόλεπτο αν έχετε πέσει θύμα: απευθυνθείτε άμεσα σε εμάς είτε σε οποιοδήποτε νομικό γραφείο θεωρείτε πως έχει την εμπειρία και στερήστε από αυτούς τους απάνθρωπους το μοναδικό τους όπλο. 

Θα αντιμετωπιστούν ακαριαία με όλη την ισχύ του νόμου ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουμε στο έπακρο την ανωνυμία σας.

Παιδική παρενόχληση/κακοποίηση

Δυστυχώς, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν πρόσφορο μέσο για διάφορα αρπακτικά που με πολλές και περίτεχνες μεθόδους επιχειρούν (και πολλές φορές επιτυγχάνουν) να προσεγγίσουν ανήλικους και παιδιά προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους, εγκληματικές ορέξεις είτε σε φυσικό επίπεδο (αποπλάνηση, κακοποίηση, βιασμός), είτε σε διαδικτυακό (αποστολή γυμνών φωτογραφιών, βίντεο κτλ). 

επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

μόλις αντιληφθείτε πως το παιδί σας αντιμετωπίζει μια τέτοια κατάσταση.

Μην, επαναλαμβάνουμε ΜΗΝ διαγράψετε τίποτα από τα μηνύματα και τις επικοινωνίες, αντιθέτως λάβετε αμέσως screenshots (αποτυπώσεις) οθόνης όλων  των επικοινωνιών σε όλα τα μέσα και αποθηκεύστε τις σε δική σας συσκευή.

Εγγυόμαστε απόλυτη εχεμύθεια και ταχύτατη απόδοση δικαιοσύνης. 

Sextortion

Σεξουαλικός εκβιασμός: πρόκειται δυστυχώς για έναν από τους πιο διαδεδομένους τρόπους εκβιασμού ανάμεσα ακόμη και σε μαθητές γυμνασίου. 

Ο δράστης, αφού αποσπάσει περίτεχνα κάποιες γυμνές φωτογραφίες του θύματος απειλεί πως θα τις δημοσιεύσει σε φίλους, γνωστούς, συμμαθητές αν το θύμα δεν στείλει κι άλλες ή δεν προβεί σε διάφορες “χάρες”, είτε να πληρώσει κάποιο χρηματικό ποσό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ειδικά τα ανήλικα θύματα καθώς αισθάνονται ντροπή και απογοήτευση με τον εαυτό τους σπανίως αποκαλύπτουν το τι τους συμβαίνει καθώς βρίσκονται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση ενώ ταυτόχρονα καταλαμβάνονται από βαρύ ενοχικό σύνδρομο.

Μόνο τυχαία ή από αυτοκαταστροφική συμπεριφορά πολλές φορές οι εμβρόντητοι γονείς αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει.

Εάν παρατηρείτε αλλαγές στην συμπεριφορά του παιδιού (απώλεια διάθεσης, κοινωνικοποίησης, απότομες αλλαγές στον τρόπο διατροφής)

Ελάτε άμεσα σε επικοινωνία μαζί μας, με απόλυτη εχεμύθεια θα σας καθοδηγήσουμε ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ. 

Εάν είστε ενήλικη/ενήλικος και έχετε πέσει θύμα σεξουαλικού εκβιασμού, πρώτα και πριν απ’ όλα έχουμε να σας πούμε αυτό: ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. 

Αντιθέτως δράστε άμεσα και επικοινωνήστε μαζί μας, σας εγγυόμαστε πως ο απάνθρωπος δράστης θα αντιμετωπιστεί άμεσα και με όλη την ισχύ του νόμου σε τέτοιο βαθμό, που στο τέλος θα αναρωτιέστε γιατί υποκύψατε και ταραχτήκατε αρχικά!

Όποιες και αν είναι οι περιστάσεις, υπάρχει μόνο μια διέξοδος: η κατά μέτωπο, συντεταγμένη αντίδραση. 

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να την αναλάβουμε εκ μέρους σας και να σας απαλλάξουμε οριστικά από τον εφιάλτη.

Revenge Porn

Εκδικητικό Πορνό

Μια πράξη πλήρους αθλιότητας: δεν υπάρχει πιο δόλια πράξη από το να δημοσιεύονται ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες μιας πρώην συντρόφου, υλικό το οποίο ήταν και παραμένει ΑΠΟΛΥΤΑ προσωπικό και να αναρτώνται δημόσια  σε ιστότοπους ενηλίκων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σημαδεύοντας το θύμα σχεδόν αμετάκλητα. 

Επικοινωνήστε αμέσως αν έχετε πέσει θύμα, το Ελληνικό αλλά και το Διεθνές Νομικό μας τμήμα επικοινωνεί την ιδια στιγμή με τους ιστότοπους και απαιτούμε να διαγραφεί όλο το υλικό ώς πρώτο βήμα.

Ως δεύτερο, ο δράστης αντιμετωπίζει ακαριαία τις διωκτικές αρχές και την δικαιοσύνη όπου θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του σε βαθμό κακουργήματος. 

Στεκόμαστε δίπλα σας σε όλη την διαδικασία και σε κάθε βήμα, δεν είστε μόνη.

ΕΤΑΡΕΙΩΝ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ελάτε  άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας με δωρεάν συμβουλευτική με βιντεοκλήση διάρκειας 20 λεπτών

ή καλέστε 365 ημέρες το χρόνο στα τηλ. 2316 025 996 & 6948 490 068

Δικηγόροι Ίντερνετ-Υπηρεσίες-Δικηγόροι Θεσσαλονίκη-Αθήνα

Δικηγόροι Ίντερνετ-Υπηρεσίες-Δικηγόροι Αθήνα

totop