νομική δήλωση & επιχειρησιακή δράση

Νομική Δήλωση

 

  1. Η Fotis Grontas & Associates PC με ΑΦΜ: 802004334  και Αριθμό ΓΕΜΗ: 167985006000 (εφεξής η εταιρεία) αποτελεί έναν πολυσχιδή πάροχο διαδικτυακών ερευνητικών & συμβουλευτικών υπηρεσιών που αφορούν το Ηλεκτρονικό Έγκλημα,
  2. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην οδό Λεωφόρος Νίκης 54. 546 24 Θεσσαλονίκη, και το γραφείο των Αθηνών στην οδό Δημητρίου Γούναρη 227 166 74, Γλυφάδα.
  3. Η εταιρεία δεν είναι δικηγορική εταιρεία ούτε με κανέναν τρόπο διατείνεται πως είναι, ενώ διαθέτει ένα ευρύτατο δίκτυο συνεργατών νομικών & δικηγόρων σε όλη την Ελλάδα, έγκριτων και κορυφαίων στον τομέα τους.
  4. Η εταιρεία αποτελεί την πρώτη δύναμη κρούσης, που ασχοληθεί άμεσα και ταχύτατα με το ζήτημά σας 24 ώρες το 24ωρο – 365 ημέρες τον χρόνο, ιδιωτική υπηρεσία αντιμετώπισης ηλεκτρονικού εγκλήματος που μέχρι τώρα δεν υπήρχε στην Ελλάδα.
  5. Νομικές συμβουλές παρέχονται μόνον από τους έγκριτους νομικούς και δικηγόρους συνεργάτες μας, συνήθως αφού έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση των ενεργειών της εταιρείας, ήτοι η επικοινωνία και η εξουδετέρωση των έκνομων δραστηριοτήτων των δραστών.

 

Επιχειρησιακή Τακτική 

 

  • Από την πρώτη στιγμή της επικοινωνίας σας με την εταιρεία, σας ζητείτε να προσκομίσετε ηλεκτρονικά όλα τα στοιχεία που διαθέτετε για το ζήτημά σας πάντοτε και μόνον μέσω συστημάτων end to end encryption (κρυπτογραφημένες επικοινωνίες) όπως το Viber, το Signal και το Whats Up.
  • Διασφαλίζουμε στο απόλυτο την ταυτότητα, τα στοιχεία και την ανωνυμία σας.
  • Αμέσως μετά (μερικές ώρες)  την παραλαβή των στοιχείων και την εκτίμησή τους από τους ειδικούς μας προβαίνουμε σε άμεση εμπλοκή επικοινωνώντας απευθείας και ταυτοποιόντας τους δράστες με τρόπο και σε βαθμό που να διασφαλίζει πως η δράση τους έχει σταματηθεί, άμεσα και αμετάκλητα.

 

Με την άμεση επέμβαση της εταιρείας οι δράστες σταματούν τις ενέργειές στους την ίδια ημέρα σε ποσοστό που μέχρι τώρα φτάνει το 99%  όλων των υποθέσεων που έχουμε αναλάβει.

 

Καθώς το πρώτο βήμα έχει επιτευχθεί, η εξουδετέρωση των εγκληματικών ενεργειών των δραστών, οι δικηγόροι μας αναλαμβάνουν την σύνταξη (με όλα τα στοιχεία που μας έχετε αποστείλει και τα δικά μας ευρήματα) και την αποστολή της αναφοράς στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είτε στην ανάλογη Αρχή προέλευσης των δραστών, με ταυτόχρονη υποβολή στην Interpol εφόσον πρόκειται για διεθνές έγκλημα.

Η εταιρεία αναλαμβάνει όλα τις υποθέσεις ηλεκτρονικού εγκλήματος, όπως ηλεκτρονικές/επενδυτικές απάτες, σεξουαλικούς εκβιασμούς, εκφοβισμούς, δυσφήμιση, κλοπή ηλεκτρονικής ταυτότητας, εταιρική ηλεκτρονική δυσφήμηση, εξύβριση και δυσφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα, ηλεκτρονικούς εκφοβισμούς & εκβιασμούς ανηλίκων, σχολικούς εκβιασμούς  και γενικά κάθε υπόθεση η οποία εμπίπτει είτε εμπλέκεται μερικώς στον τομέα του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η δράση της εταιρείας είναι άμεση, 365 ημέρες τον χρόνο και κατά κανόνα καταλυτική ως προς την υπόθεσή σας πριν καν αναλάβουν οι αρχές.

 Η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με όλες τις διωκτικές αρχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, ώστε να επιτυγχάνεται πάντοτε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

 

για την εταιρεία,
Φώτης Γροντάς
Founder & Managing Partner

totop